Alüminyum Isıtıma Sektörüne Yeni Bir Soluk Ve Yorum '' Quup Alüminyum Havlupan Radyatör''

28-12-2019 16:46
Alüminyum Isıtıma Sektörüne Yeni Bir Soluk Ve Yorum  '' Quup Alüminyum Havlupan Radyatör''

Quup Alüminyum Havlupan Radyatör

Quup Alüminyum Havlupan Radyatör neden diğer metal havlupanlara göre daha iyidir? Yıllarca alüminyumla uğraştığımız için değil elbette. Quup Alüminyum Havlupan Radyatör’ün metal özelliklerini incelediğinizde ısıtma sistemlerinde ne kadar kullanışlı olduğunu siz de göreceksiniz. Alüminyum bakırdan sonra süper iletken bir metaldir. Bu iletkenliği sayesinde çok az enerji kullanarak çok daha hızlı ısı ve kaliteli ısı verir. Bunu uzun vadede düşündüğünüzde çabuk ısınma ve düşük enerji tüketimiyle yaptığınız tasarruf kesinlikle Quup Alüminyum Havlupan Radyatör'ü tercih etmenizi sağlayacaktır.

Ayrıca Quup Alüminyum Havlupan Radyatör, dikey veya yatay olsun, evinizde veya işyerinizde göz ardı edilemeyecek belirgin kalitesi ve işçiliği ile herhangi bir konuğun dikkatini çekerek, mekanınıza verdiği sıcaklıktan ziyade, tasarımıyla ve farklılığıyla da dikkatleri üzerine çekecektir. Quup Alüminyum Havlupan Radyatör Mekanınıza farklı bir bakış açısı katacaktır.

 

Quup Alüminyum Havlupan Radyatör Avantajları

  • Quup Alüminyum Havlupan Radyatör avantajları kısaca şöyle sıralayabiliriz.
  • kuru havlular ve sıcacık banyonuzun dışında satın almanız için bir çok farklı avantajlarıyla vezgeçilmeziniz olacaktır.
  •  
  • Alüminyum demir ve çeliğe göre kütlesel olarak çok daha hafif bir metaldir. Bu hafifliği havlupanla birleştirdiğinizde ortaya montajını istediğiniz her duvara kolayca yapabileceğiniz muhteşem sıcaklık verebilen bir ürün olarak ortaya koyacaktır.
  • Alüminyum yukarıda da bahsettiğimiz gibi bakırdan sonra süper iletken bir metal olarak önplana çıkar. Süper iletken olmasnından dolayı demir ve çeliğin tam kapasite ısınmak için harcadığı enerjinin %70’ini harcayarak maksimum sıcaklığa kısa bir sürede ulaşmaktadır.Buda gözle görülür %30a yakın bir enerji ve maliyet tasarrufu sağlayacaktır.
  • Alüminyum diğer metallere göre her ortamda çok daha dayanıklıdır. En basit alüminyum hiç bir zaman paslanmaz. Su ile çalışan bir ısıtma sisteminde en büyük sorun paslanmadır. Bu yönden baktığınızda alüminyum havlupan bakım maliyeti ve uzun ömürüyle vazgeçilmeziniz olabilir.
  • Alüminyum çevrecidir. Doğa dostu bir metaldir. Geri dönüştürülebilir olan en yaygın metaldir. Bu sayede hem sizin hem de devletinizin ekonomisine büyük bir katmadeğer katacaktır.
 
 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.